Headerfoto gang Logo Link Intelligence
“Het moet wel écht een uitdaging zijn”
Over ons

Een paar stappen verder

In iedere organisatie en in elke productie-omgeving valt winst te behalen. Uit ervaring zeggen we: veel winst. Kijk eens goed naar wat je vandaag bezighoudt. Ontdek hoe je kansen structureel kunt benutten in het voordeel van je hele fabriek en organisatie. Embrace today’s challenge to shape the future!

Wij bekijken elke case vanuit een breed perspectief: de toekomst van je fabriek. Onze opdracht begint dan ook met een grondige en down-to-earth analyse: waar loop je tegenaan, wat wil je bereiken, hoe komen we daar en liever nog: hoe zetten we een paar stappen verder dan dat. Het daaruit voortvloeiende plan is allesomvattend en tot op de komma uitgewerkt en bij de realisatie zitten we er bovenop.
Vanaf het allereerste moment doen we het samen, met jullie eigen mensen. Wij coachen of managen je project, maar altijd als onderdeel van je team. Dat is niet alleen omdat we draagvlak willen creëren, maar ook omdat dat is wie we zijn. Benaderbaar, respectvol en behulpzaam. Dat is hoe je duurzaam veranderingen realiseert.

Teamoverleg

Ons team

Fons Hoekx

‘Er is veel meer mogelijk dan je denkt.’

In de dagelijkse praktijk staren veel mensen zich blind op ‘wat er is’ en niet op ‘wat er kan zijn’. Toch is dat precies waar het verschil kan worden gemaakt. Waar ik ook kom, is mijn eerste stap na inventarisatie: mensen bij elkaar brengen en het gesprek opengooien. Iedereen kan van elkaar leren en elkaar helpen. Het klinkt klein en eenvoudig, maar het is de enige manier om duurzaam te groeien. Kennis delen, elkaar vertrouwen, elkaar iets gunnen… dat is waar het om draait.

Het is geweldig om te zien wat er gebeurt als je als team gaat werken. De dynamiek, de lol, maar ook de ambitie en het blikveld. Met de juiste begeleiding kijk je ineens niet meer naar de machine die meer uren kan maken, maar naar hoe je de fabriek naar een hoger niveau kunt tillen. Met dezelfde inzet, in hetzelfde aantal uren en in veel gevallen met dezelfde middelen. Er is veel meer mogelijk dan je denkt.

Core skills & expertise
 • Operational Technology expert
 • Het verbinden en verenigen van mensen
 • Altijd het volledige potentieel eruit halen
Bas Derissen

‘Je vindt sowieso iets. Maar is het
ook belangrijk?’

Ik ben een bevoorrecht mens. Iedere dag weer mogen we mensen helpen om ultieme doelen te bereiken. Grappig genoeg begint dat altijd met hetzelfde: het onderzoeken of leggen van het fundament. Voor mij is het daarbij altijd de uitdaging om het evenwicht te vinden. Tussen diepgang enerzijds en het belang en de urgentie ervan anderzijds. Of je iets vindt hangt namelijk af van de afstand waarmee je naar iets kijkt.

Ervaring doet veel. In de loop der jaren hebben we geleerd om in een kort tijdsbestek de diepte in te gaan, conclusies te trekken en aanbevelingen te doen. Er is niets mooier dan informatie verzamelen, het geheel te analyseren en bij het ontwerpen van een oplossing gaandeweg te ervaren dat niet alleen alles klopt, maar je ook enorme resultaten kunt boeken.

Core skills & expertise
 • Haalbaarheidsstudies en business cases
 • Business analyse en trouble shooting
 • Verzamelen, verwerken en interpreteren van data
Rudi Spierings

‘Problemen bestaan niet. Kansen wel.’

We zijn niet uniek in wat we doen. Ik ben de eerste die dat zegt. Zonder moeite noem ik zo een handjevol concurrenten op. Maar ik durf ook te zeggen dat niemand werkt zoals wij. Als je écht iets wil bereiken in een fabriek, dan moet je het lef hebben om verder te kijken dan het probleem dat je nu op wil lossen. Iedere dag komen er kansen voorbij om je organisatie en je processen naar een hoger plan te tillen.

Elke carrière is er één van vallen en opstaan. Ook die van mij en daar is niks mis mee. Het gaat erom hoe je je kennis en ervaring inzet en benut. Ik geniet ervan om met techniek bezig te zijn en samen oplossingen te realiseren waar écht over nagedacht is. Mensen helpen om niet te gaan voor de kortste route, maar voor het beste resultaat is het mooiste dat er is.

Core skills & expertise
 • Optimisme ‘brengen’ en verbindingen leggen tussen mensen en afdelingen
 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen
 • Effectief toepassen van eerder opgedane kennis en ervaring
Paul van den Akker

‘Het helpt als je weet wat kabels trekken is’

Je kunt nog zoveel gestudeerd hebben, maar als je niet begrijpt wat er op de werkvloer gebeurt, blijft het bij marginale resultaten. Mijn carrière begon letterlijk met het trekken van kabels. Omdat ik erg leergierig ben en ik techniek fascinerend vind, heb ik me steeds verder ontwikkeld. Zowel in de praktijk als door middel van scholing. Het geeft me in het veld een enorme voorsprong. Ik weet hoe mensen denken en hoe je ervoor zorgt dat iets werkt of gaat werken.

Werken voor Link Intelligence is een kadootje. Dagelijks motiveren we mensen om samen net dat stapje extra te zetten en op een andere manier naar het dagelijks proces te kijken. Omdat we bovendien al heel vroeg in een proces betrokken worden kunnen we écht het verschil maken en zien we vanaf dag één hoe alles groeit.

Core skills & expertise
 • Brede opleiding en ervaring (zowel IEA als W)
 • Verbinden van mensen binnen de gehele organisatie
 • Optimaal benutten van budget en tijd
Arjen Doornbos

‘Écht iets neerzetten geeft een enorme kick’

Over het algemeen worden wij al vroeg betrokken bij het vinden van een oplossing. Toen ik bij Link Intelligence begon was dat nieuw voor mij. Het grote voordeel is dat ik op die manier écht iets voor een organisatie kan betekenen. Vaak beginnen we volledig blanco en bedenken we een oplossing waarmee je maximaal impact maakt binnen het bedrijfsproces of de fabriek.

Op de werkvloer wordt het geld verdiend. Omdat ik jarenlang zelf gewerkt heb in het veld (zowel operationeel als leidinggevend), spreek ik de taal en ken ik de ins and outs van zowel het proces als de techniek. Ik wil ook steeds blijven leren en mezelf uitdagen. In ons werk is dat essentieel. Het zorgt er niet alleen voor dat er al snel vertrouwen is, maar ook dat je in korte tijd de juiste beslissingen kunt nemen.

Core skills & expertise
 • Elektrotechniek en (industriële) automatisering
 • Enthousiasmeren en activeren van mensen
 • Optimaal benutten van budget en tijd
Dennis Kelderman

‘Laat mensen doen waar ze goed in zijn’

Ik weet dat het een open deur is, maar je komt alleen tot ultieme resultaten als iedereen doet waar hij of zij goed in is. Het is aan mij om daarvoor te zorgen en mensen écht met elkaar samen te laten werken. Verbindingen leggen, communicatie borgen en iedereen mee laten doen.
Omdat we al in een vroeg stadium mogen mee- en (zelfs) vooruitdenken ken ik alle ins and outs van een project en leer ik mensen goed kennen. Op deze manier benut ik niet alleen mijn ervaring in de (elektro)techniek en automatisering, maar help ik ook mensen om mooie resultaten neer te zetten. Kwalitatief hoogwaardig, van technisch ontwerp tot aan implementatie. Praktisch en onderhoudsvriendelijk. Geweldig om te doen.

Core skills & expertise
 • Brede kennis en ervaring in de zuivel
 • Elektrotechniek en software
 • Motiveren en activeren van mensen
Frank Schuurmans

‘Onder druk presteren kun je leren.’

Wat doe je als er van alles op het spel staat en je lijn valt stil? Rustig blijven! Het is een kunst om -in de hectiek van alledag- even een stapje opzij te zetten om in één keer de juiste dingen te doen. Dat bespaart je tijd en een hoop kopzorgen.
Lange tijd stond ik met mijn voeten in de klei. Eerst als technicus, later als projectleider en altijd op het snijvlak van (werktuig)bouw, besturingstechniek, procesbesturing, bedrijfsvoering en onderhoud.

Het is mooi om te zien hoe ik die kennis en ervaring nu op een andere manier in kan zetten om mensen verder te helpen. Heel pragmatisch, van het structureel terugbrengen van het aantal storingen aan een installatie en het omgaan met spare parts tot aan het uitrollen van een degelijk plan voor een hele fabriek. Bij Link Intelligence kan ik heel het project bovendien bekijken door de ogen van mijn klant, alsof ik mijn klant bén. Dat vind ik heel bijzonder en ervaar ik als kers op de taart.

Core skills & expertise
 • Beperken van stilstand en storingsgevoeligheid
 • Laten excelleren van teams
 • Vertalen van uitdaging naar een duurzame oplossing
Corné Werker

‘Geef mij maar een leeg vel!’

In elk proces en in elke fabriek wordt iedere dag weer een schat aan informatie verzameld. Heel veel van die informatie blijft echter onbenut. Terwijl het je zo enorm kan helpen bij het optimaal ontwerpen van nieuwe processen en installaties. Geef mij een leeg vel en ik ontdek hoe je de ideale situatie kunt realiseren. Gewoon, door heel goed te kijken wat er gebeurt én naar wat je wil bereiken. Het is precies dát waar ik energie van krijg.

Wat mooi is aan werken bij Link Intelligence, is dat er niets vanuit een ivoren torentje gebeurt. We weten precies wat er (op elk niveau) speelt en werken stap voor stap gezamenlijk naar een oplossing toe. Daarmee creëer je niet alleen draagvlak, maar kom je ook tot de beste (en sustainable) oplossing.

Core skills & expertise
 • Voedingsmiddelen-technologie
 • Borgen en bewaken van voedselveiligheid
 • Pionieren: van ‘niets’ naar de beste sustainable oplossing