Headerfoto trap laptop Logo Link Intelligence
“De echte doorbraak komt als je verder kijkt dan de uitdaging”
Embrace tomorrow's challenge

Een probleem oplossen kan iedereen

In elke fabriek liggen de kansen voor het oprapen. Maar worden ze ook benut? Als je de uitdaging van vandaag benadert vanuit een grotere context, kom je tot heel andere oplossingen dan wanneer je je focust op een onderdeel. Oplossingen die je verder brengen en voorsprong opleveren. Gewoon door lef te tonen, slim te zijn en de juiste links te leggen. Zonder tijd te verliezen. Wij helpen onze klanten om die extra stap te zetten. Door te coachen, inzichten te delen en verbanden te leggen. Dat wij van een externe partij zijn vergeten mensen al snel. We doen het als team en bij voorkeur met je eigen mensen.
Gesprek Fons, Bas en Paul
FrieslandCampina vrachtauto

JIPM Award

Breng continu verbeteren in het DNA van je organisatie. Eerder behaalden wij met Royal Friesland Campina de JIPM Award.
Cyber security

Ontwerp en uitrol global OT Masterplan

Breng je OT op orde. Wij hebben ervaring met het ontwerpen én uitrollen van OT Masterplannen voor multinationals, op global niveau.

Toename 25% OEE binnen 5 jaar

Kijk goed naar je potentieel en neem beslissingen die je verder helpen. Wij realiseerden een OEE-toename van 25% binnen 5 jaar na start van de opdracht.
Inzicht icoon

Inzicht

Krijg inzicht in de prestaties van je installaties, processen en fabriek. Weet wat er speelt en volg ontwikkelingen en trends. Neem onderbouwde beslissingen dankzij de juiste tools. Laat ons een bedrijfs-scan uitvoeren, uitgebreide analyses verzorgen of een volledig MES-systeem implementeren.

Behoud icoon

Behoud

Voorkom productie-stil- of achterstanden door je installaties en infrastructuur goed te beveiligen en onderhouden en mensen goed te coachen.

Optimalisatie icoon

Optimalisatie

Benut iedere dag opnieuw de volledige en maximale capaciteit van je installaties en maak optimaal gebruik van de talenten binnen je team. Ervaar hoe je iedere dag weer het hoogst haalbare resultaat kunt behalen, in kwaliteit en in kwantiteit.

Expansie icoon

Expansie

Realiseer een nieuwe fabriek, installatie of productielijn binnen alle gestelde deadlines en volledig afgestemd op alle relevante afdelingen en processen. Moet een installatie geïntegreerd worden in een bestaand proces? Dan beperken wij de downtime tot een absoluut minimum.